fbpx

Over NGS

Op deze pagina leggen we kort uit wat we doen en wie we zijn. Ook staan onze social media pagina’s, waar we allerlei interessante posts plaatsen, hieronder beschreven.

Facebook

Klik op de bovenstaande knop om naar onze Facebookpagina Indoor Golfsimulator Assen te gaan. Hier vind je alle toffe acties en leuke weetjes!

Instagram

Klik op de bovenstaande knop om naar onze Instagram pagina te gaan. Ook hier posten wij allerlei toffe acties en leuke weetjes op.

LinkedIn

Klik op de bovenstaande knop om naar de LinkedIn pagina van de Nederlandse Golfschool te gaan. Hier vind je alles omtrent de Nederlandse Golfschool.

Ons verhaal

De golfsimulator is een onderdeel van de Nederlandse Golfschool, ook wel de ‘NGS’ genoemd. De golfsimulator is een begrip onder zowel de beginnende, als de professionele golfers. Het is namelijk het hele jaar te gebruiken en geeft directe feedback op iedere slag.

De Nederlandse Golfschool is opgericht met het doel om de golfsport op de kaart te zetten en vooral het plezier bij zowel de beginnende als de ervaren golfers te vergroten. Dit doen wij door de drempel laag te houden en golf niet te formeel te benaderen. Kom gezellig langs!

Sluit Menu